nie takie znowu grosze . Dzwoniłem do serwisu i cena pozycji 2 to 11,50 zł ... za sztukę :shock:
Chyba włożę śruby które dostałem razem z kołem :?
Żartujesz oczywiście ?
Przy modach za kilka tysi, cackasz się ze śrubkami za parędziesiąt PLN ? :shock:
A to dość ważne śrubki.
Wiem, że cena w ASO jest jaka jest ale nie kombinuj. W końcu co miesiąc tego nie robisz...
Kompleksowe czyszcenie wnetrza, renowacja lakierow samochodowych, odtwarzanie barwy i struktury skor i plastikow we wnetrzu pojazdu
604 606 850
Ostatnio zauważyłem, że w jednej z wnęk na zawias klapy stoi woda, w drugiej nie ma. Czy ta woda w jakiś sposób odpływa i odpływ jest zatkany? Obawiam się rdzy a w takim miejscu to naprawa będzie hmm karkołomna (już podejrzewam odpryski lakieru na rantach). Czy po prostu TTTM?
moze auto krzywo stalo i nie splynela, nie przejmuj sie takimi glupotami, chyba ze widzisz tam ruda to zabezpiecz. Ale ta woda dlugo tam nie utrzymuje sie, splywa rynienka w dol, ale czasem troche zostanie.
moze auto krzywo stalo i nie splynela, nie przejmuj sie takimi glupotami, chyba ze widzisz tam ruda to zabezpiecz. Ale ta woda dlugo tam nie utrzymuje sie, splywa rynienka w dol, ale czasem troche zostanie.
Dzięki za info. Trochę mnie to uspokoiło. Będę teraz to obserwował.
Kolego, czy ja dobrze widzę, że na rolecie bagażnika masz zacieki? Ja mam ten problem. Zacieki wody widać na łączeniu plastiku, który zasłania dostęp do 3 światła stop i tego pionowego plastiku klapy z prawej strony, Mam nadzieję,że wiecie o co chodzi. Nie mogę znaleźć źródła problemu. Może uszczelka szyby przepuszcza albo woda dostaje się przez 3 światło stop. Miał ktoś podobny problem?
Woda ktora jest na rolecie jest z 3 swiatelka stop. Tam jest piankowa uszczelka ktora sie odksztalca U mnie troszkę sylikonu pomogło tak na około zeby kiedyś mozna było wyciągnąć, narazie tj, 2lata nie cieknie hehe pozdrawiam
[ Dodano: Sro 18 Wrz, 13 00:28 ]
A co do głównego problemu u mnie ta woda stoi ale w zawiasie lewym ( prawy suchy) poprostu co jakiś czas po deszczu ręcznik lub chusteczka i tyle niestety
A co do głównego problemu u mnie ta woda stoi ale w zawiasie lewym ( prawy suchy) poprostu co jakiś czas po deszczu ręcznik lub chusteczka i tyle niestety
Komentarz